Opettajaksi ulkomaille? 

Tutustu opettajan kansainvälisiin työpaikkoihin EduCluster Finlandin partnerikouluissa

Unelmoitko työstä, joka yhdistää intohimosi opettamiseen ja samalla tarjoaa unohtumattomia kokemuksia eri kulttuureista? Haluatko laajentaa horisonttiasi ja kehittyä ammatillisesti kansainvälisessä työympäristössä? Nyt on mahdollista tehdä unelmistasi totta!

Etsimme opettajia, joilla on vahva pedagoginen osaaminen ja sujuva englannin kielen taito, työskentelemään kansainvälisissä partnerikouluissamme. Mikäli olet valmis kansainväliselle urapolulle hae opetusalan tehtäviin partnerikouluihimme ulkomaille.

EduCluster Finlandin (ECF) partnerikoulut hakevat osaavia ja innovatiivisia kasvatusalan ammattilaisia, joilla on suomalaisen opettajan pätevyys, kokemusta suomalaisesta koulutusjärjestelmästä ja sujuva englannin kielen taito.

Ota ensimmäinen askel kohti uusia opettajan uramahdollisuuksia ja tee opetustyöstäsi enemmän kuin työ – tee siitä seikkailu!

Tervetuloa kansainväliseen opettajayhteisöömme!

Haku vuoden 2024 rekrytointiimme on päättynyt! Kiitos kaikille hakijoille!

Mikäli haluat kuulla lisää opettajan kansainvälisistä työmahdollisuuksista, tai jättää meille avoimen hakemuksen, liity asiantuntijayhteisöömme ’Pool of Experts’. Näin kuulet ensimmäisten joukossa uusista uramahdollisuuksistamme ulkomailla.

Join the Pool of Experts

Lisätietoja rekrytointiprosessista:

Miia Nejlik, HR-asiantuntija
p. +358 50 440 7976, miia.nejlik@educluster.fi

Jyväskylän yliopistokonserniin kuuluva ECF on koulutusvientiyritys, jonka vientituotteet nivoutuvat vahvasti suomalaiseen koulutusosaamiseen. Partnerikoulumme ovat kansainvälisiä K12 -kouluja, jotka mukailevat suomalaista opetussuunnitelmaa, tarjoten laadukasta koulutusta osaksi suomalaisten opettajien operoimana. Opettajien täydennyskoulutus ja ammatillisten ratkaisujen tarjoaminen ovat myös osa ECF:n koulutusviennin pakettia

Tutustu partnerikouluihimme

An ECF operated school: Qatar-Finland International School​

A quality support partnership: Finland Oman School